Campinghytte til hele familien

Velkommen til Tempelkrogens Familiecamping – en børnevenlig campingplads og skøn naturperle lidt syd for Holbæk på Sjælland. Her får man det bedste fra to verdener med en beliggenhed midt i Fjordlandskabets ​unikke terræn
​kun 45 minutters kørsel til København.​

Kunne du tænke dig at leje en campinghytte hos os? Så læs mere her om vores gode udvalg. Vi tilbyder udlejning af tre forskellige slags hytter samt moderne ferielejligheder.   

Udlejning af Blå Hytter

De klassiske Blå Hytter rummer en stor terrasse med en flot udsigt, udendørsmøbler og grill. De Blå Hytter er opdelt i et børneværelse med et sæt køjesenge og et soveværelse med boksmadrasser og stige til lav hems. Her er også et badeværelse med toilet og bad samt et køkken med spisebord, elkomfur, ovn og køleskab. Køkkenet er lyst og åbent.

Udlejning af Excellent Hytter

Excellent Hytterne tager imod jer med et flot lysindfald og en stilren indretning. Det er dansk design, når det er bedst. Her er blandt andet overdækket terrasse med havemøbler og grill, et lille soveværelse med dobbelt boksmadras, hems i oprejst ståhøjde med to boksmadrasser og en lille fransk altan samt en trappe med gelænder. Badeværelset er med bad og toilet, og det åbne køkken er indrettet med glaskeramiske kogeplader, varmluftsovn, køleskab og spisebord.

Udlejning af Hobbit Hytter

Har du altid drømt om at bo som Bilbo Sækker i Herredet? Hobbitter forstår virkelig at kombinere luksus med nærvær – og det er lige netop, hvad du får, hvis du bestiller en af vores små Hobbit Hytter. Disse nyopførte hytter rummer 15 kvadratmeter og er smart indrettet med en stor, møbleret terrasse med udsigt over den inderste del af Isefjorden. Det hyggelige hobbit-bo byder desuden på fire sovepladser samt et lille køkken med køleskab, to keramiske kogeplader og vandhane.

Campinghytte til storfamilien

Hver hytte har plads til seks personer. Begge slags hytter indeholder service til seks personer, gryder, pander, kaffemaskine, dyner, puder, tv, radio, støvsuger og rengøringsmidler.

Der er mulighed for at låne barneseng og høj stol. Man skal selv medbringe sengelinned, viskestykker og håndklæder, når man hos os lejer en campinghytte på Sjælland. Mod ekstra betaling kan man bestille slutrengøring af hytten.

Fællesfaciliteter til små og store

Tempelkrogens Familiecamping byder på en række fællesfaciliteter af høj kvalitet, blandt andet en stor indendørs lava grill og siddepladser med udsigt over Isefjorden. Foruden faciliteter som puslerum til de små samt handicaptoilet med bad og vaskeri byder Tempelkrogens Familiecamping på swimmingpool til både store og små.

Moderne ferielejligheder

Hvis du ønsker at give din hytteferie et ekstra skud luksus, så kan du i stedet for en campinghytte vælge at leje en af vores lækre ferielejligheder hos Tempelkrogens Familiecamping. Campingpladsen råder over tre lejligheder af slagsen, der alle består af 49 kvadratmeter med en smuk udsigt over Isefjorden og campingpladsen. 

Ferielejlighederne indeholder to soveværelser, bad og toilet, et stort, åbent køkken med spisebord, alt service, ovn og køleskab, sofa, fladskærm og en stor terrasse med havemøbler og gasgrill.

Tag på hytteferie hos os

Er det tid til at sænke skuldrene og tilbringe tid med familien på Sjællands bedste campingplads? Og vil du vide mere om vores mange gode tilbud, heriblandt vores ledige campinghytter? 

Så tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Har du yderligere s​pørgsmål?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. Vi vender tilbage inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi ser frem til at tage imod jer!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Historie

​​​​Det fortælles, at der på stedet, før kristendommen kom til Danmark, var templet et offersted til de gamle guder. Da kirken fik magt blev der anlagt et kloster for helt og aldeles at mane Odin, Thor, Frigg, Frej og kompagni i jorden. 

​​Men navnet blev altså hængende.​​

Kontaktoplysninger

Tempelkrogens Familiecamping

Telefon: 59 18 13 07

E-mail: info@tempelkrogens-familiecamping.dk

Mails besvares alle dage.

CVR: 13249172

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

I perioden 1. oktober til 31. marts

​Efter den 1. oktober holder pladsen vinteråben for sæsongæster. Pladsen kan benyttes i weekender, jule- og vinterferie samt enkelte hverdage.

Tak for støtten​

Tøndehytter har modtaget støtte for at fremme muligheden for korttidsudlejning bl.a. på Istidsruten.

Læs mere​