Populær familiecampingplads på Sjælland​

Kun syv kilometer uden for Holbæk finder man Tempelkrogens Familiecamping, som ligger der, hvor Fjordlandet er allersmukkest:
​ned til den inderste del af Isefjorden – en del, der bliver kaldt Tempelkrogen.​

​Navnet Tempelkrogen stammer fra oldtiden. I området lå der efter sigende et tempel og offer-sted til de gamle nordiske guder, der ved kristendommens indførelse i Danmark måtte forlade templet til fordel for et kloster for helt og aldeles at mane Odin, Thor, Frigg, Frej og kompagni til jorden. Navnet er blevet hængende og er i dag et synonym med idyl og smukke omgivelser, som folk tager til sammen med familie og venner. Her flere hundrede år senere er fortidens tempel og kloster blevet erstattet af Tempelkrogens Familiecamping, som i 2018, 2019 og 2020 blev kåret som Sjællands Bedste Campingplads af hele Danmarks campister. Fra den naturskønne beliggenhed på Sjælland tager det ovenikøbet kun 45 minutter at køre til København.

Camping i idylliske omgivelser

Et stort kendetegn ved pladsen er dens smukke beliggenhed, som er omgivet af Fjordlandets idylliske og historiske natur. Istiden har formet pladsen i et kuperet terræn, hvilket sikrer alle gæster en enestående udsigt over det inderste af Isefjorden – uanset hvor de befinder sig. Ved Isefjorden er der blandt andet mulighed for at gå lækre ture, sejle i kano og fiske med lystfiskere, der strømmer til fjorden for at fange ørredfisk.

Campingpladsen ligger på et frodigt terræn adskilt af hække, som giver gode læ forhold, fred, ro og mulighed for at opleve det bedste af Fjordlandet.

Faciliteter & aktiviteter til hele familien

Tempelkrogens Familiecamping blev etableret som en campingplads helt tilbage i 1965, og i dag har den udviklet sig til at være en campingplads med familier som sit store omdrejningspunkt.

Campingpladsen er dog mere end børne- og familievenlig. Det er også en moderne og veludstyret campingplads, der med sine mange faciliteter giver gæster adskillelige muligheder for at holde ferie i Fjordlandets lækre omgivelser. Disse rammer åbner op for en ny verden med spændende muligheder for at holde en aktiv og hyggelig ferie, hvor man kan udforske hele det skønne område omkring pladsen.

Børn kan udfolde deres aktive og kreative sider, når de bliver udfordret på pladsens store legeplads, og vores pool er egnet til alle aldre. Her er de mange arrangementer, der løbende bliver afholdt gratis for alle, med til at give gæster én på opleveren og ruske op i deres indre legebørn. Der bliver arrangeret alt fra crossfit for hele familien til stor stigegolfturnering samt skattejagt på fjordstien og den nye istidsrute, som løber lige rundt om campingpladsen – og meget, meget mere.

Udover sjove aktiviteter, pool med rutsjebane til de mindste og en stor, eksperimenterende legeplads, der hvert år bliver fornyet med nye legeredskaber, finder man blandt andet også et stort puslerum, handicaptoilet med bad samt et nyt og opgraderet vaskeri. Alle pladsens gæster kan lave mad i et stort, veludstyret fælleskøkken og spise med udsigt over Isefjorden.

Uanset hvordan jeres familie er sammenstykket, finder I lige præcis de faciliteter og spændende aktiviteter, som I skal bruge for at holde en hyggelig og aktiv ferie med masser af muligheder for at udforske både pladsen og det nærliggende, grønne område.​

Campingplads med hytter, ferielejligheder & værelser

Hos Tempelkrogens Familiecamping er der plads til alle – naturligvis også gæster, der ikke kommer i campingvogn. Derfor er det også muligt at leje alt fra hytter til ferielejligheder og værelser, som er udstyret med alt, der skal til, for at man kan holde en dejlig ferie. Vi tager både imod transitgæster og gæster på længere ophold.

Man kan leje hele tre forskellige typer af hytter, som repræsenterer hver sin måde at holde ferie på. Forskellene på Excellent Hytter, Blå Hytter og Hobbit Hytter giver gæster på pladsen mulighed for at skræddersy deres ophold og vælge, hvilken type ferie de ønsker. Pladsens lækre Ferielejligheder og Værelser er et alternativ til den traditionelle hytteferie, hvor man får adgang til en anden, mere moderne side af camping.

Tempelkrogens Familiecamping har således et stort udvalg af overnatningsmuligheder, hvor man kan holde lige præcis den ferie, man ønsker.

Bestil din næste ferie i hytte, ferielejlighed eller værelse her.​

Oplevelser i nærheden

Når du holder ferie på Tempelkrogens Familiecamping, er der et stort udvalg af muligheder for spændende oplevelser i nærheden.

 • Munkholmbroen: Kør til Munkholmbroen et smut fra pladsen, som er et populært sted for lystfiskere. Det er især kendt for ørredfiskeri.
 • Andelslandsbyen Nyvang: Få en på opleveren og rejs til oldefars tid (1870-1950) i Andelslandsbyen Nyvang, som er et historisk oplevelsescenter for hele familien.
 • Tadre Mølle: Besøg en gammel vandmølle fra 1400-tallet, som stadig er i brug. Her kan du også opleve en fantastisk urtehave.
 • Sommerland Sjælland: Besøg Sjællands hyggeligste forlystelsespark med et stort udendørs vandland.
 • Brorfelde Observatorium: Blot ti minutter væk fra campingpladsen finder man et historisk observatorium, der i perioden 1953-1996 var en levende arbejdsplads for bl.a. astronomer, studerende og håndværkere. Besøg den spændende seværdighed, hvor DR’s julekalender ’Julestjerner’ også blev optaget.

I Holbæk finder du lokale seværdigheder såsom:

 • Holbæk GoKart Land: Omfartsvejen 27, 4300 Holbæk
 • Tyrkisk Bad: Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk
 • Holbæk Golfklub: Dragerupvej 50, 4300 Holbæk
 • Pay and Play Golf: Ringstedvej 196, 4300 Holbæk
 • Mega Bowl: Mellemvang 5, 4300 Holbæk
 • Holbæk Legeland: Rebslagervej 5, 4300 Holbæk

Lidt længere væk finder man nogle af landets mest ikoniske seværdigheder:

 • Tivoli: Afstand ca. 50 km.
 • Zoologisk Have: Afstand ca. 48 km.
 • Tycho Brahe Planetarium: Afstand ca. 52 km.
 • Dyrehavsbakken: Afstand ca. 52 km.
 • BonBon-Land: Afstand ca. 44 km

Har du spørgsmål til vores familiecamping?

Ønsker du yderligere information omkring vores camping, eller blot en lille snak om muligheder i bestemte perioder, kan vi fanges på tlf: 59 18 13 07. Du kan også skrive til os via kontaktformularen. Vores team glæder sig til at tage imod dig og familien!

Har du yderligere s​pørgsmål?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. Vi vender tilbage inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi ser frem til at tage imod jer!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Historie

​​​​Det fortælles, at der på stedet, før kristendommen kom til Danmark, var templet et offersted til de gamle guder. Da kirken fik magt blev der anlagt et kloster for helt og aldeles at mane Odin, Thor, Frigg, Frej og kompagni i jorden. 

​​Men navnet blev altså hængende.​​

Kontaktoplysninger

Tempelkrogens Familiecamping

Telefon: 59 18 13 07

E-mail: info@tempelkrogens-familiecamping.dk

Mails besvares alle dage.

CVR: 13249172

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

I perioden 1. oktober til 31. marts

​Efter den 1. oktober holder pladsen vinteråben for sæsongæster. Pladsen kan benyttes i weekender, jule- og vinterferie samt enkelte hverdage.

Tak for støtten​

Tøndehytter har modtaget støtte for at fremme muligheden for korttidsudlejning bl.a. på Istidsruten.

Læs mere​