GALLERI

​Legeplads

Vi får rigtig meget ros for vores store legeområde. Vi sørger for at området altid er i tip-top stand, så jeres kære små kan få mest ud af det.

Svømmebasin

Vi er en campingplads med pool – og gudskelov for det – det er godt nok en succes hos både store og små. Bassinet er 27 meter langt og opdelt i 3 dybder. 20 cm. til de helt små med et smølfehus med vandrutsjebane. Bassinets anden dybeste sted er 1,25 meter også med en vand rutsjebane til de større børn. Bassinet er bygget sammen med Café område, så man i højsæsonen har mulighed for at få noget at spise ved bassinet.

Det er gratis for pladsens gæster at benytte poolen, men børn under 12. år skal være under voksen opsyn. Der er masser af liggestole ved bassinet.​

Faciliteter

Vores moderne faciliteter sætter rammen for en god ferie uden bøvl og dårlige oplevelser. Vi gør en dyd ud af, at sikre pæne og rene forhold for vores gæster, og renoverer diverse faciliteter årligt. Hos os har vi ikke fællesbad og små toiletter, i stedet har vi forholdsvis store rum med bad, toilet og stik. Vores fælleskøkken er rigtig stort, og tillader at flere gæster kan lave mad, samt spise samtidig. Der er plads til ca. 100 personer i spisesalen.

Grønne arealer

Pladsen er opdelt i to niveauer. Bakketoppen er enheder der er opdelt i plateauer, med udsigt over det inderste af Isefjorden. Enhederne er Ca. 10 x 10 m. Med strøm på hver enkelt enhed, og med 10. Amp.

Det andet areal er et fladt stykke nede ved vandet og tæt på legepladsen. Dette stykke er ikke indhegnet, og der kan være mulighed for at brede sig , hvis man har en stor campingvogn. Samtidig er der læ fra bakketoppen, samt træer fra den ene side.

Der er også strøm med 10. Amp.

Hytter

Vores fine udvalg i hytter gør, at alle kan være med – der er noget for enhver smag og størrelse. Alle vores hytter er udstyret med eget bad, toilet og køkken, og har sengepladser op til 8 personer. Derudover har de en af pladsens bedste placeringer, tæt på faciliteter som pool, minimarked, information og andet. Du kan se udvalget af vores hytter, samt priser og billeder her.

Har du yderligere s​pørgsmål?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. Vi vender tilbage inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi ser frem til at tage imod jer!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Historie

​​​​Det fortælles, at der på stedet, før kristendommen kom til Danmark, var templet et offersted til de gamle guder. Da kirken fik magt blev der anlagt et kloster for helt og aldeles at mane Odin, Thor, Frigg, Frej og kompagni i jorden. 

​​Men navnet blev altså hængende.​​

Kontaktoplysninger

Tempelkrogens Familiecamping

Telefon: 59 18 13 07

E-mail: info@tempelkrogens-familiecamping.dk

Mails besvares alle dage.

CVR: 13249172

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

I perioden 1. oktober til 31. marts

​Efter den 1. oktober holder pladsen vinteråben for sæsongæster. Pladsen kan benyttes i weekender, jule- og vinterferie samt enkelte hverdage.

Tak for støtten​

Tøndehytter har modtaget støtte for at fremme muligheden for korttidsudlejning bl.a. på Istidsruten.

Læs mere​