Om os – fuld fokus på nærvær og tryghed

​Tina og André byder velkommen på Tempelkrogens Familiecamping.

Vi er et ægtepar, der brænder for at skabe en unik oplevelse for hele familien, hvor især de yngste skal gå glade fra et ophold på vores campingplads. Det har været vores formål med campingpladsen fra den første dag, vi overtog og begyndte at lægge kræfter i pladsen. Alle skal føle sig godt tilpas, og vi vil gøre vores for, at ferien bliver en hyggelig og uforglemmelig oplevelse for alle i familien. Skulle der opstå problemer, eller hvis der er sket en lille skade på en af de kære små, står vi altid til rådighed med hjælp. Det personlige er noget af det vigtigste for os.

Vi har bygget hele pladsen op om, at alle skal kunne more sig. Hvert år laver vi nye investeringer, som skal komme vores gæster til gode. Vores store legeområde, pool og pladsens øvrige faciliteter bliver løbende fornyet, så gæster får den bedste oplevelse til fair priser, når de drager på ferie i Fjordlandet nær Holbæk, som ligger i epicenteret af Vestsjælland – tæt på København og diverse store forlystelsesparker.

Kontakt os og få en oplevelse for livet

Drømmer du om at få en unik oplevelse i bagagen på en børnevenlig campingplads? Kunne du tænke dig at booke en campingvogn, en hytte eller noget helt tredje? Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, så hvis du har noget, du vil høre os om, er du altid velkommen til at kontakte os på info@tempelkrogen.dk eller tlf. +45 59 18 13 07. Danmarks smukkeste ferieperle venter på dig og familien.

Har du yderligere s​pørgsmål?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. Vi vender tilbage inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi ser frem til at tage imod jer!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Historie

​​​​Det fortælles, at der på stedet, før kristendommen kom til Danmark, var templet et offersted til de gamle guder. Da kirken fik magt blev der anlagt et kloster for helt og aldeles at mane Odin, Thor, Frigg, Frej og kompagni i jorden. 

​​Men navnet blev altså hængende.​​

Kontaktoplysninger

Tempelkrogens Familiecamping

Telefon: 59 18 13 07

E-mail: info@tempelkrogens-familiecamping.dk

Mails besvares alle dage.

CVR: 13249172

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

I perioden 1. oktober til 31. marts

​Efter den 1. oktober holder pladsen vinteråben for sæsongæster. Pladsen kan benyttes i weekender, jule- og vinterferie samt enkelte hverdage.

Tak for støtten​

Tøndehytter har modtaget støtte for at fremme muligheden for korttidsudlejning bl.a. på Istidsruten.

Læs mere​