SKØNNE FACILITETER

En skøn campingferie kræver skønne faciliteter. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde mange lækre og sjove faciliteter, som kommer hele familien til gode og giver ferien mere indhold.

Vi bestræber os hele tiden på, at alle faciliteter skal være spændende, praktiske, rummelige, sjove, hygiejniske og i det hele taget bare er nogle, man ønsker at benytte. Det gælder alt fra legeplads til vores tilbud af toiletter, som er skræddersyet familier.​

​Bad- & toiletbygninger

​Fordelt i 3 forskellige bygninger rundt om på pladsen er i alt hele 32 pæne og moderne toiletter, som alle har håndvask i rummet. Der findes badeværelser, hvor alle er bygget med lækre klinker fra gulv til loft for at sikre, at rengøringen altid er i top.

Badeværelserne er indrettet, således at der i alle rum er toilet, håndvask og brusekabine. Derudover har vi indrettet et handicaptoilet og -badeværelse, ligesom vi har et til de mindste børn.

​Café & minimarked

I sommeren 2017 startede et nyt kapitel på Tempelkrogens Familiecamping, da vi åbnede dørene til Café KlipKlap, som har åbent både frokost og aften. I caféen finder man et stort tilbud af cafémad til rimelige priser, hvor maden og menukortet bliver lavet af en tidligere caféejer med lang kokkeuddannelse og -erfaring.

I caféen er der plads til mange mennesker, både inden- og udenfor. Den ligger placeret i forlængelse af minimarkedet og med åben terrasse til poolområdet, således at den hyggelige atmosfære er i top.

Menukortet kan variere og i perioder have forskellige temaer, men vil altid have kvalitet i højsædet.

I vores store minimarked har vi et bredt udvalg af almindelige dagligdagsvarer, og vi har også et stort udvalg af slik og is med hjemmelavet guf og flødeskum. Du kan eksempelvis prøve kræfter med at spise en hel ”Tempelkrogens Familievaffel” og se, om du kan prale af at have spist en hel en. Vi står i hvert fald klar til at tage hatten af for dig!

I minimarkedet kan man bestille morgenbrød til dagen efter, som vil være klar kl. 8 om morgenen. Vi tilbyder et bredt udvalg af morgenbrød, og vi har naturligvis også en masse lækkerier til den søde tand.

Morgenbrødet skal bestilles dagen inden, hvis man vil være sikker på at få det, man ønsker.

Gratis Wifi

Vi tilbyder gratis WiFi på hele pladsen. I 2021 opgraderede vi vores net til at køre endnu hurtigere. Der er få hjørner og pletter på pladsen, hvor det ikke rækker lige så godt som andre steder.

Koden er gratis: tempel2014″

Pool & legeplads

​Hele familien skal have en god oplevelse, når de besøger Tempelkrogens Familiecamping. Her er især børnene i centrum. Derfor arbejder vi løbende på at forbedre vores legeplads, som vi fornyer med nye legeredskaber hvert år. Et af de nyeste tiltag er en karrusel, som allerede er et kæmpe hit blandt pladsens børn.

Vores legeområde er tildelt et stort areal på pladsen, hvor der er noget for enhver. Der er trampolin, to hoppepuder, stort edderkoppenet, legehuse, vipper, sandkasser til de mindste samt klatrevæg og forhindringsbane til de mere udfordrende. Udover den store, sjove legeplads er det muligt at leje mooncars og firhjulede cykler, som man kan ræse rundt på.


​Et stenkast fra legepladsen finder man en hyggelig bålplads, som ligger ned mod vandet. Her er der med jævne mellemrum snobrødsarrangementer, der naturligvis er gratis for alle.

I 2015 fik vi renoveret vores pool-område, og vi råder nu over en stor pool med 3 forskellige dybder; 20 cm til de helt små, 60 cm til de lidt større og 125 cm til de endnu større. Derudover er der en rutsjebane og et hyggeligt smølfehus til de mindste.

Vores swimmingpool giver alle gæster mulighed for at være med, hvis de vil forfriskes. Poolen er naturligvis gratis at benytte. Til gengæld kræver vi, at bade- og sikkerhedsreglerne overholdes, så ingen kommer til skade.​

​Fælleslokaler

Beliggende øverst på bakken med udsigt over fjorden har vi et fælleskøkken. Her er der faciliteter såsom ovne, kogeplader, vask og grill med både kul og gas. I lokalet er der plads til 80 personer, og der er toiletfaciliteter i selvsamme lokale.

Man kan derfor nyde sin mad alene eller sammen med andre gæster. Uanset hvordan man vælger at nyde sin mad, kommer man til at gøre det med en utrolig smuk udsigt over Isefjorden.

Udover et stort fælleskøkken, som har alt, man skal bruge for at lave mad, er der et mødelokale med udsigt over poolen, hvor der er plads til 40 personer. Her er der også køkken med alt nødvendigt og et pænt toilet.

Lokalet kan lejes til diverse klub-, skole- og familiearrangementer.

Har du yderligere s​pørgsmål?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. Vi vender tilbage inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi ser frem til at tage imod jer!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Historie

​​​​Det fortælles, at der på stedet, før kristendommen kom til Danmark, var templet et offersted til de gamle guder. Da kirken fik magt blev der anlagt et kloster for helt og aldeles at mane Odin, Thor, Frigg, Frej og kompagni i jorden. 

​​Men navnet blev altså hængende.​​

Kontaktoplysninger

Tempelkrogens Familiecamping

Telefon: 59 18 13 07

E-mail: info@tempelkrogens-familiecamping.dk

Mails besvares alle dage.

CVR: 13249172

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

I perioden 1. oktober til 31. marts

​Efter den 1. oktober holder pladsen vinteråben for sæsongæster. Pladsen kan benyttes i weekender, jule- og vinterferie samt enkelte hverdage.

Tak for støtten​

Tøndehytter har modtaget støtte for at fremme muligheden for korttidsudlejning bl.a. på Istidsruten.

Læs mere​